• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Андрій Шкіль: Малочисельність мітингів НСНУ на Західній Україні – це громадський вотум недовіри уряду Єханурова
    Опубликовано: 2006-01-19 12:39:00

    «Надзвичайно низька кількість галичан, що днями прийшли на мітинги, які організував НСНУ у Львові на противагу зустрічам Юлії Тимошенко з виборцями, свідчить про серйозне падіння довіри до «Нашої України» та, фактично, вираження громадського вотуму недовіри уряду Юрія Єханурова, який очолює виборчий список НСНУ», — заявив народний депутат України Андрій Шкіль, коментуючи результати візиту Юлії Тимошенко на Галичину. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомляє прес-служба Блоку Юлії Тимошенко.

    «Якщо говорити про нинішній рівень довіри людей до пропрезидентської партії та уряду Єханурова, то малочисельність мітингів, організованих НСНУ на Галичині, є дуже красномовною, — зазначив Андрій Шкіль. – Адже усі ми пам’ятаємо величезну громадянську активність, яку демонстрували ті ж львів’яни під час виборчих кампаній Віктора Ющенка у 2004 році та «Нашої України» у 2002-му. Але «круглі столи» з олігархами, пакт із Януковичем та відверта зрада національних інтересів у газовому конфлікті не залишилися непоміченими нашими громадянами. І результат цього ми можемо спостерігати сьогодні».

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.