• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • НСНУ поширюють антиБЮТівські листівки без вихідних даних
    Опубликовано: 2006-01-27 12:58:00

    Учора, 26 січня, у Сокальському районному будинку культури під час навчання членів ТВК у вестибюлі невідомі поширили листівки антиБЮТівського спрямування без жодних вихідних даних. На одних листівках був зображений «вертеп» Тимошенко та її найближчого оточення, на інших – під заголовком «Вони зрадили Україну» – красувалися обличчя Тимошенко, Литвина, Кравчука, Януковича та Симоненка. Керівництво Сокальського БЮТу звернулося до правоохоронців, які з’ясували, що невідомі розповсюджувачі, – члени Сокальського НСНУ.

    Керівник Сокальського БЮТу Микола Поліщук повідомив, що міліція, а також прокуратура миттєво відреагували на повідомлення про поширення «чорної» агітації. «Оперативна група правоохоронців затримала розповсюджувачів, які повідомили, що є членами НСНУ. Вже в їхньому штабі було вилучено цю друковану продукцію, яку прокуратура визнала незаконною. Складено акт, і листівки тепер знаходяться в Сокальській прокуратурі», — зазначив він.

    Коли ж бютівці висунули претензії керівнику Сокальського НСНУ пану Дністрянському щодо незаконних методів ведення передвиборної агітації, той, за словами М. Поліщука, відповів «це нормальна акція».

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.