• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У столиці висування кандидатів у депутати розпочалося з партій-новачків
    Опубликовано: 2006-01-30 08:56:00

    Після формування виборчих списків до парламенту, політичні сили почали готуватися до виборів до місцевих рад. Кожна політична сила мріє про перемогу і визначається з кандидатурою майбутного мера столиці.

    Партійні збори під пісні Софії Ротару - саме так Київська міська організація об'єднання лівих сил "Справедливість" вирішила обрати кандидатів у депутати до місцевих рад. В залі понад півсотні партійців - але на вибори підуть лише 11-ть із них. На початку засідання - вручення квитків новим членам, їх усього двоє. Далі - гімн та визначення політичних пріоритетів.


    Валенин Вайло, "Справедливість":
    - Кожен прийде і віддасть голос за те щоб ми бачили почули і хотіли б знати , в якій державі будем жити, якими пріорітетами будемо володіти. і що будемо мати протягом наступних 4-х років.


    Неподалік зборів лівої "Справедливості" конференцію проводили їхні конкуренти - блок "Влада народу". Пенсіонери та чорнобильці, які входять до політичної сили, подбали про надійну охорону. Народовладці називають лідерів соціологічних опитувань "рейтинговими пройдисвітами" і сподіваються на блискучу перемогу на виборах. Якщо не до Верховної Ради, то принаймні, до рад місцевих.


    Михайло Уманець, Влада Народу:
    - Таких кандідатов, на которих прійдут ізбєратєлі, всє остальниє прінципи должни бить вторічнимі і могут сущєствовать, но єслі ми нє побєдім на виборах то можна с етімі прінципамі сідеть на кухнях ілі махать флагамі под стєнамі Вєрхоаной Ради.


    А ось найбільші суперечки - навколо кандидатури київського міського голови. Правління блоку "Влада народу" хоче підтримати Олександра Омельченка, однак половина зали проти.


    Члени блоку:
    - Олєксандр Олєксандрович должен прійті к нам і посмотрєть нам в глаза і вислушать наши трєбованія.
    - Он хороший чєловєк . Но Чернобильцев нє уважаєт.
    - Мне пріслал поздравлєніє с пожеланіямі жить до 150 лєт. Ето же іздєватєльство.
    На формування списків кандитатів до місцевих рад у політичних сил залишилося трохи більше двох тижнів. До 14 лютого мають визначитись усі майже 50 партій. А тому вихідні знову захлисне чергова хвиля політичних з'їздів та партійних конференцій.


    5 канал

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.