• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 28 січня у Полтаві відбулася міжпартійна конференція виборчого Блоку «Наша Україна»
    Опубликовано: 2006-01-30 09:38:00

    28 січня у Полтаві відбулася міжпартійна конференція виборчого Блоку «Наша Україна». Делегати затвердили список кандидатів у депутати міської і районних у місті рад.

    Першим у списку кандидатів до міської ради добре знаний полтавцями Микола Кульчинський, народний депутат Верховної Ради України двох скликань. Він активно працює в комісії ВР з питань пенсіонерів та інвалідів. У нього є досвід роботи у міській і обласній радах. До Миколи Кульчинського часто зверталися полтавці зі своїми бідами і негараздами. Турботою всього його життя можна назвати просвіту людей. Із 1989 року він незмінний голова обласної «Просвіти», яка багато зробила для розвитку національної самосвідомості і політичної освіченості полтавців. Він один з ініціаторів і організатор щорічного фестивалю «Мазепа-фест», засновник дитячої скаутської організації «Пласт», яка діє на теренах області з 1993 року. Це не повний спектр діяльності Миколи Кульчинського, для якого українська державність, українська демократія і добробут українського народу стали справою всього життя.

    Валерія Плаксія полтавці знають як голову правління ЗАТ «Полтавакондитер». Але він не лише успішний підприємець, завдяки його розважливості, розпорядливості, високій внутрішній культурі фабрика постійно нарощує виробництво, а люди мають постійну, добре оплачувану роботу. Очолюване ним підприємство, друге за обсягом відрахувань до міського бюджету. Валерій Плаксій за підсумками минулого року визначений як кращий менеджер кондитерської промисловості України, він також посів п’ятнадцяте місце у світовому рейтингу виробників кондитерської продукції. Під час його керівництва обсяг виробництва продукції зріс у 8 рази, а кількість робочих місць - у 4 рази. Окрім того, він добрий спортсмен, член ветеранської збірної України з водного поло. Він також відомий як доброчинець.

    Голова правління СП «Полімпекс» Володимир Головко - організатор і розпорядник найбільшого в Полтаві речового ринку. Саме ринок під час економічної кризи забезпечив працею багатьох полтавців. Закривалися заводи, і люди були змушені опановувати нову спеціальність - торговця. Тепер у «Полімпексі» 2000 робочих місць. СП один з основних бюджетонаповнювачів у Октябрському районі міста. Але спільне підприємство дбає не лише про себе. Володимир Головко був ініціатором значних пожертв і внесків у Фонд ветеранів, міській організації інвалідів Великої Вітчизняної війни, клінічній лікарні Південної залізниці, храму Святої Трійці та інших.

    В’ячеслав Скрябін працює директором ТОВ «ХДС-трейд». Товариство працює, ретельно дотримуючись українського законодавства, справно сплачує податки. Але В’ячеслав Скрябін не лише компетентна ділова людина. Він очолював обласну організацію партії «Солідарність». 2002 року брав участь у виборчій кампанії Блоку «Наша Україна», під час виборів Президента працював у складі територіальної виборчої комісії №147, надавав допомогу наметовому містечку в Полтаві.

    Директор обласного державного архіву Ганна Білоус вже має досвід роботи в місті. Вона працювала заступником міського голови з гуманітарних питань, виявила себе як компетентний, досвідчений адміністратор у галузі культури й освіти. Але була змушена піти з посади через неможливість реалізації нових проектів у гуманітарній сфері, задушливу атмосферу у самій Міській раді.

    Інші кандидати в депутати до міської і районних рад також відомі й шановані в місті люди. Учасники конференції затвердили 31 кандидатуру до міської ради. Затверджені також списки кандидатів до районних рад міста.

    Служба Комунікацій НРУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.