• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ЄБРР виділив Харкову 35 млн доларів для підготовки до зими
    Опубликовано: 2024-10-24 18:02:19

    Харків підписав угоду з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) на суму 35 млн доларів, що складається з 25 млн євро кредитних ресурсів та 10 млн євро безповоротного гранту.

    Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

    Він підкреслив, що ці кошти є надзвичайно важливими, особливо в контексті загрози російських обстрілів напередодні зими.

    "Така допомога — безпрецедентна у співпраці ЄБРР з громадами України, і вона стала можливою лише завдяки багаторічній історії відносин і глибокій довірі, яку банк має до нашого міста як кредитор", - розповів він.

    Фінансова підтримка від ЄБРР дозволить Харкову забезпечити стійкість критичної інфраструктури, спрямованої на тепло-, водо- та енергопостачання.

    Це дозволить значно знизити вразливість критичної інфраструктури до ворожих атак, дасть змогу зробити місто більш енергозахищеним.

    Інвестиція допоможе підтримати комунальні підприємства, відповідальні за життєво важливі послуги для мешканців міста, а також стримати зростання тарифів на комунальні послуги.

    Як повідомили в міськраді, коштом гранту фінансову підтримку отримають комунальні підприємства "Харківський метрополітен", "Тролейбусне депо №2", "Салтівське трамвайне депо" і "Харківські теплові мережі".

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.