• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Три індустріальні парки отримають понад 170 млн грн державного фінансування
    Опубликовано: 2024-10-17 18:57:15

    Ще трьом індустріальним паркам виділили державну підтримку в межах програми "Зроблено в Україні", яка спрямована на розвиток промисловості в регіонах. Для будівництва та модернізації інфраструктури об'єктів виділено 171,4 млн грн з державного бюджету.

    Про це повідомляє Міністерство економіки.

    Зазначається, що підтримка стосується ключових проєктів у таких парках — "Біла Церква 2" (Київська область), "ВінІндастрі" (Вінниця) та "Місто скла" (Київська область). Ці інвестиції забезпечать створення необхідних умов для залучення інвесторів і розвитку виробничих потужностей.

    За словами міністерки економіки Юлії Свириденко, цьогоріч на підтримку індустріальних парків держава заклала 1 млрд грн. Наразі вже підписані накази на виділення понад 885,1 млн грн для 11 індустріальних парків.

    У відомстві наголошують, що індустріальні парки отримають відповідне фінансування після проходження усіх необхідних процедур.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.