• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Надходження до бюджету від грального бізнесу зросли на 83% у вересні
    Опубликовано: 2024-10-16 11:23:30

    Організатори азартних ігор у січні-вересні 2024 року сплатили до бюджету 13,5 млрд грн податків, що удвічі перевищує показник за аналогічний період минулого року.

    Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

    Він зауважив, що детінізація галузі триває і дає відчутні результати.

    Так, надходження від грального бізнесу у вересні 2024 року склали 1,8 млрд гривень, що на 83,2% або на 0,8 млрд гривень більше порівняно з аналогічним періодом 2023 року.

    У складі надходжень 1,3 млрд грн займає податок на прибуток. Обсяги його сплати зросли в 2,6 рази, як порівняти з вереснем минулого року.

    Загалом, за словами Гетманцева, за 9 місяців поточного року надходження від грального бізнесу склали 13,5 млрд гривень, що в 2 рази більше, ніж було сплачено за аналогічний період минулого року.

    Зауважимо, за вісім місяців 2024 року податкові надходження від грального бізнесу становили 11,7 млрд гривень, що у 2,1 раза більше, ніж за аналогічний період 2023 року.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.