• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 86 млн євро від ЄІБ спрямують на зведення систем захисту навколо енергетичних об’єктів
    Опубликовано: 2024-10-09 11:48:54

    Україна перерозподілить кошти в межах позики від Європейського інвестиційного банку на модернізацію підстанцій. Відповідне рішення ухвалив уряд 8 жовтня.

    Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

    "Зможемо спрямувати додаткові 86 млн євро на зведення систем захисту навколо енергетичних об’єктів, що зменшить ризики від російських терористичних атак", - підкреслив очільник уряду.

    Він зауважив, що попри подальші спроби ворога завдати ураження українським енергообʼєктам, сьогодні ситуація в енергосистемі стабільна та збалансована.

    Шмигаль наголосив, що енергетика залишається сферою пріоритетної уваги: "Уряд та енергетики продовжують у режимі 24/7 відновлення, ремонти та розбудову децентралізованої генерації".

    Раніше повідомлялося, що лише після виступу президента України Володимира Зеленського в ООН, де він підкреслив вразливість українських енергетичних об'єктів перед російськими ударами, "Енергоатом" уклав угоду на проектування і будівництво захисних споруд для Рівненської атомної електростанції.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.