• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Якою буде ціна на газ для населення у жовтні
    Опубликовано: 2024-10-01 18:06:35

    Щонайменше до кінця квітня 2025 року вартість природного газу для населення змінюватись не буде. Проте кількість компаній, що постачають паливо побутовим споживачам, у вересні зменшилась.

    Про це повідомляють у консультаційному центрі "ГазПравда".

    Там нагадали, що Кабінет міністрів офіційно продовжив дію спецобов'язків (ПСО) щодо постачання газу. Згідно з рішенням уряду, до кінця наступного опалювального сезону, тобто 30 квітня 2025 року, ціни на газ для споживачів гарантовано не зміняться. Йдеться, зокрема, про побутових споживачів, тобто населення, а також виробників тепла, електрики та операторів газорозподільних систем.

    Залежно від категорії споживачів, вартість "блакитного палива" від "Нафтогазу" коливатиметься від 7 грн 42 коп. до 16 грн 50 коп. за кубометр. Для населення ж газ і надалі коштуватиме 7 грн 96 коп. за куб.

    Вартість кубометра газу для населення в жовтні, залежно від газопостачальної компанії, коливається від 7,96 до 9,99 грн.

    Утім, переважній більшості українських побутових споживачів (98%, або понад 12 млн домогосподарств) газ наразі постачає саме "Нафтогаз України". Його ціна – 7,96 грн за кубометр – діятиме для всіх побутових клієнтів компанії щонайменше до кінця квітня 2025 року.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.