• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Україні запустили е-резиденство для іноземних підприємців
    Опубликовано: 2024-09-30 11:17:31

    Україна оголосила запуск uResidency — цифрового сервісу, який дозволяє зареєструвати іноземцям бізнес дистанційно з будь-якої точки світу.

    Про це повідомив очільник Мінцифри Михайло Федоров.

    За його словами, сервіс створений для полегшення ведення бізнесу. Він дозволяє відкрити ФОП швидко та без паперової бюрократії. Основними перевагами є автоматизована система сплати податків і звітності, яка не вимагає жодної фізичної взаємодії з державними установами.

    Стати е-резидентом України можна всього за кілька кроків: заповнити заявку через застосунок чи портал uResidency, після чого отримати кваліфікований електронний підпис (КЕП) у консульстві. Податкова ставка для е-резидентів — лише 5%, що робить відкриття бізнесу в Україні вигідним.

    uResidency автоматизує всі аспекти звітності: банк самостійно нараховує податки та подає декларації. Таким чином, підприємці можуть уникнути витрат на бухгалтерські чи юридичні послуги, а система бере на себе всі рутинні завдання.

    Е-резидентство ідеально для тих, хто прагне керувати бізнесом онлайн та вийти на європейський ринок.

    Згідно з повідомленням, uResidency не лише залучить іноземних підприємців до української бізнес-сфери, а й принесе додаткові надходження до держбюджету через оподаткування е-резидентів. Це також сприятиме розвитку банківської системи, залученню інвестицій та популяризації України як цифрової держави.

    Повідомляється, що на першому етапі програма доступна громадянам Індії, Пакистану, Таїланду та Словенії. Планується залучити близько 1 000 е-резидентів, а в майбутньому розширити доступ до більшої кількості країн. Перші е-резиденти вже відкрили банківські рахунки та успішно розпочали свій бізнес в Україні.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.