• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Світовий банк профінансує закупівлю комп'ютерної техніки для ПФУ
    Опубликовано: 2024-09-14 11:24:53

    Світовий банк профінансує закупівлю комп'ютерної техніки для Пенсійного фонду України через проект “Модернізація системи соціальної підтримки населення України”. Про це повідомляє Міністерство соціальної політики України.

    Зазначається, що 6 вересня 2024 року у системі Prozorro було оголошено тендер на закупівлю комп'ютерів для сервісних центрів Пенсійного фонду. Закупівля фінансуватиметься коштами Світового банку, які призначені виключно для модернізації соціальної сфери.

    Раніше закупівлі за цим проектом проводилися поза системою Prozorro, що знижувало ефективність процесу. Тепер усі закупівлі здійснюватимуться через Prozorro для забезпечення прозорості та конкуренції. Організатором торгів є ДУ "Професійні закупівлі".

    Також ПФУ вже має потужну ІТ-систему, яка обробляє не лише пенсії, а й соціальне страхування, субсидії, пільги та інші виплати. Нове обладнання має поліпшити якість обслуговування громадян.

    Водночас, Міністерство соціальної політики запрошує постачальників ознайомитися з умовами тендеру та подати заявки.

    Згідно з інформацією на сайті Prozorro, кінцевий строк подання пропозицій – 18 жовтня 2024 року. До 27 вересня 2024 року можна надсилати запити на роз’яснення документації. А очікувана вартість закупівлі складає 4,17 мільйона доларів без ПДВ.

    У межах закупівлі планується постачання 3221 персонального комп'ютера першого типу, 560 комп'ютерів другого типу та 3781 пакета офісного програмного забезпечення. Всі товари мають бути доставлені до 1 серпня 2025 року.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.