• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • З початку 2024 року в Харкові відкрилося більше ФОПів, ніж закрилося
    Опубликовано: 2024-09-10 18:59:27

    Протягом січня-серпня 2024 року в Харкові було відкрито 8510 фізичних осіб-підприємців, водночас 6980 ФОПів припинили свою діяльність. Про це повідомили у пресслужбі міськради Харкова з посиланням на  інформацією Головного управління ДПС у Харківській області.

    Протягом січня-серпня 2024 року в Харкові було зареєстровано 8510 нових фізичних осіб-підприємців. У цей же період 599 ФОПів, переважно з деокупованих територій, вирішили перенести свою діяльність до Харкова та змінили свою податкову адресу.

    З іншого боку, 6980 ФОПів припинили свою діяльність, а 598 підприємств перенесли свій бізнес з Харкова в інші області або територіальні громади.

    Загалом станом на 1 вересня 2024 року, у Харкові налічується понад 119,4 тисячі фізичних осіб-підприємців.

    У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку підкреслили, що міська влада намагається акумулювати всі можливі ресурси для повернення бізнесу в Харків.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.