• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • МВФ пропонує Україні підвищити ставку ПДВ – Гетманцев
    Опубликовано: 2024-09-06 18:31:01

    Міжнародний валютний фонд виявив недостатність ресурсів у законопроєкті про підвищення податків і рекомендує розглянути підвищення ставки ПДВ як додаткове джерело фінансування. Про це повідомив голова комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

    "По суті для МВФ є очевидною недостатність ресурсів навіть в проваленому ВР проекті. Серед додаткових джерел пропонують ПДВ. Обговорили також екстра податок на банки. Дискусія триває", - повідомив Гетманцев.

    Голова Національного банку України Андрій Пишний також зазначив у Facebook, що Україна та МВФ обговорили виконання зобов’язань Нацбанку, акумулювання внутрішніх ресурсів для бюджету, підтримання міжнародних резервів і макрофінансову стабільність.

    Відтак місія МВФ триватиме тиждень і зосередиться на середньостроковому бюджетуванні та можливостях фінансування через механізм Extraordinary Revenue Acceleration Loans. Команда НБУ також працюватиме над оновленням макроекономічного прогнозу та реформуванням фінансового сектору.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.