• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Цьогоріч 7 тисяч роботодавців отримали компенсації за працевлаштування переселенців
    Опубликовано: 2024-08-28 18:55:22

    Від початку 2024 року держава виплатила роботодавцям 174 млн грн у рамках компенсаційної програми за працевлаштування 9 300 внутрішньо переміщених осіб.

    Про це повідомила заступник міністра економіки України Тетяна Бережна.

    "7 тисяч роботодавців від початку цього року отримали від уряду компенсацію за працевлаштування понад 9 тисяч українців, які вимушено переїхали з небезпечних регіонів країни. Загалом підприємцям перераховано 174 млн грн", - зазначила Тетяна Бережна.

    У міністерстві нагадали, що розмір компенсації, яка виплачується роботодавцю за працевлаштування людини, що отримала статус ВПО після 24 лютого 2022 року, складає зараз 8 тисяч гривень.

    Щоб отримати кошти, роботодавець має укласти трудовий договір (зокрема за сумісництвом), гіг-контракт з внутрішньо переміщеною особою та подати заяву на отримання компенсації через Портал Дія або в паперовій формі у центрі зайнятості разом з пакетом необхідних документів.

    Інф. epravda.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.