• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кабмін продовжив дію пільгових цін на газ: кого стосується
    Опубликовано: 2024-08-26 15:46:18

    23 серпня Кабінет міністрів продовжив дію тарифі на газ для побутових споживачів та виробників тепла для населення до весни наступного року.

    Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

    "Рішення діятиме до 30 квітня 2025 року, тобто до кінця наступного опалювального сезону", - сказав він.

    Шмигаль додав, що наразі робиться все можливе, аби цієї зими в кожній українській домівці було світло й тепло.

    Зауважимо, що минулого разу уряд ухвалював рішення про продовження дії пільгових цін на газ, тепло та електроенергію для побутових споживачів 26 квітня.

    Як повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, щоб продовжити пільговий період цін, було внесено зміни до постанови КМУ від 19.07.2022 N 812 "Про затвердження Положення про покладення спеціальних обовʼязків на субʼєктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам".

    "Продовжено до 30.04.2025 (включно) дію постанови КМУ від 19.07.2022 N 812 та затвердженого нею Положення", - написав він.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.