• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кабмін схвалив ратифікацію угоди між Україною і Францією на €200 млн
    Опубликовано: 2024-08-05 18:30:55

    Кабінет міністрів України затвердив проєкт закону про ратифікацію грантової угоди між Україною та Францією для відновлення та підтримки критичної інфраструктури та пріоритетних секторів української економіки.

    Про це повідомляє Міністерство економіки Україні.

    Зазначається, що також було затверджено і проєкт відповідного  розпорядження Кабінету Міністрів України.

    Згідно з повідомленням пресслужби, ухвалення цих документів необхідне для залучення 200 млн євро грантових коштів на реконструкцію та відновлення критично важливої інфраструктури, а також на проєкти в пріоритетних секторах економіки.

    Міністерка економіки України Юлія Свириденко нагадала, що на початку червня у Парижі із французьким урядом була досягнута домовленість про надання Україні грантів на 200 млн євро, які підуть на відновлення країни від наслідків збройної агресії Росії.

    "Сьогодні ми зробили ще один крок для фіналізації необхідних внутрішніх процедур задля отримання цих коштів", – пояснила очільниця Мінекономіки.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.