• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • США оголосили новий пакет безпекової допомоги Україні на $200 млн
    Опубликовано: 2024-08-04 11:04:12

    США оголосили про надання нового пакету безпекової допомоги Україні на суму до 200 мільйонів доларів у рамках програми спеціальних президентських повноважень. Про це повідомляє “Голос Америки” з посиланням на слова радника з комунікацій у сфері нацбезпеки Білого дому Джона Кірбі.

    За даними видання, безпекова допомога включатиме засоби протиповітряної оборони, артилерійські боєприпаси HIMARS, мінометні снаряди, протитанкові ракети Javelin.

    Зазначається, що пакет допомоги надається в рамках повноважень президента США, що дозволяють передавати зброю безпосередньо зі складів американської армії.

    Окрім цього, Україна отримає засоби протиповітряної оборони, засоби для далекобійних ударів та протитанкову зброю через механізм Ініціативи сприяння безпеці України, що передбачає замовлення зброї у виробників у США.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.