• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ЄС передав Україні майже 70 генераторів для обʼєктів критичної інфраструктури
    Опубликовано: 2024-08-03 18:54:42

    Україна отримала 68 великих генераторів від Європейського Союзу для подолання наслідків атак РФ на енергетичну інфраструктуру.

    Про це повідомляє Представництво ЄС в Україні.

    Нагадаємо, з початку року Росія здійснила вже вісім масованих атак на об’єкти енергетики. Це спричинило дефіцит в енергосистемі України – було втрачено 9 ГВт виробничої потужності електростанцій.

    "На тлі постійних атак на українську енергетичну інфраструктуру, ЄС та гуманітарна програма уряду Німеччини надають 68 генераторів для підтримки роботи об'єктів критичної інфраструктури", - йдеться в повідомленні.

    Також у Представництві ЄС зазначили, що серед інших є і місто Покровськ Донецької області, яке отримає допомогу для забезпечення теплопостачання своїм мешканцям.

    Очільник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович повідомив, що генератори планують використовувати у котельнях на базі тепломережі і у разі відключення світла вони даватимуть змогу запустити котельні й забезпечити опалення взимку.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.