• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Бельгія виділить 150 мільйонів євро на відбудову України
    Опубликовано: 2024-07-18 15:58:41

    Україна та Бельгія підписали важливу угоду про фінансування проєктів відбудови в Україні на суму 150 мільйонів євро. Підписання відбулося під час онлайн-зустрічі прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля з його бельгійським колегою Александером Де Кроо.

    Про це прем'єр написав у своєму Telegram.

    Згідно з угодою, кошти будуть спрямовані на відновлення енергетичної та соціальної інфраструктури в Київській і Чернігівській областях. Це допоможе покращити умови життя місцевих жителів, які постраждали від російської агресії.

    Прем'єр-міністр України підкреслив, що підписана угода спростить реалізацію спільних програм і проєктів, а також сприятиме відновленню, економічному і соціальному розвитку України.

    Важливим пунктом угоди є відкриття представництва Бельгійської агенції розвитку Enabel в Україні. Це дозволить ефективніше координувати спільні зусилля з відбудови та розвитку.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.