• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Фонді держмайна назвали область, яка лідирує у приватизації
    Опубликовано: 2024-07-16 18:49:52

    У першій половині 2024 року Фондом державного майна України було продано 213 лотів, а кількість учасників аукціонів перевищила 1,2 тисячі, що в середньому склало 5,5 пропозицій на торги.

    Про це повідомив голова ФДМУ Віталій Коваль.

    Активність учасників призводила до збільшення ціни лотів в середньому у 2,5 рази від стартової. Беззаперечним лідером приватизації стала Рівненщина.

    Згідно з повідомленням, на Рівненщині за цей період було приватизовано 25 об'єктів, що становить майже 12% від загальної кількості проданих лотів. Успішні торги в регіоні залучили найбільшу кількість учасників – 165 осіб. Доходи від продажу держактивів на Рівненщині наблизилися до 167 млн грн, що забезпечило регіону третє місце за цим показником серед усіх областей.

    За кількістю приватизованих об'єктів на другому місці опинилася Сумська область із 20 проданими лотами, а на третьому – Волинська з 17 об'єктами. Найменшу кількість приватизованих активів зафіксовано в Чернівецькій області – лише 3.

    На Донеччині, Луганщині та Херсонщині з очевидних причин не реалізували жодного держактиву, тоді як на частково окупованому Запоріжжі було продано 9 лотів.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.