• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Шість компаній зацікавилися видобутком нафти в Україні
    Опубликовано: 2024-07-13 11:00:32

    ПАТ "Укрнафта" отримала заявки від шести компаній на спільну розробку 15 родовищ із 21, запропонованого нею для інвестицій у 2023 році.

    Про це повідомив виконавчий віце-президент з питань корпоративної стратегії та розвитку компанії Денис Кудін, пише "Інтерфакс-Україна".

    "Ми отримали заявки від 6 компаній на 15 родовищ. На 6 родовищ ніхто не подав, на частину родовищ надійшла тільки одна заявка, на інші було по дві, тому доводиться робити певний внутрішній конкурс", –зазначив Кудін.

    За його словами найбільша пропозиція для інвестицій в одне родовище складає $100 млн, найменша – $7 млн. По останній він уточнив, що це була найкраща пропозиція в найменше родовище.

    Як повідомив Кудін, наразі процес залучення інвесторів у спільну розробку родовищ триває.

    "Ми пройшли етап прийняття та оцінки пропозицій, фіналізували комерційні умови так, як їх бачать потенційні інвестори. Наступний крок – затвердження цих умов нашою наглядовою радою, розгляд міжвідомочою комісією при Міненерго, а далі – затвердження Кабміном. Ось такий процес, сподіваємося його пройти до кінця календарного року", – підкреслив представник"Укрнафти".

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.