• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна залучить від ЄІБ 100 млн євро для відновлення постраждалих громад
    Опубликовано: 2024-07-09 11:55:21

    Найближчим часом Україна зможе залучити 100 млн євро для підтримки громад, що постраждали внаслідок військової агресії Росії. Відповідна фінансова угода між Україною та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) була підписана під час Міжнародної конференції з відновлення України та знаходиться в процесі ратифікації.

    Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

    Згідно з повідомленням, підтримка ЄІБ буде зосереджена на:

    ЄІБ залишається одним із основних партнерів України у відбудові та відновленні інфраструктури, пошкодженої внаслідок військової агресії Росії на звільнених територіях та регіонах з великою кількістю внутрішньо переміщених осіб.

    З 2014 року, в рамках двох фінансових угод (Надзвичайна кредитна програма для відновлення України та Програма з відновлення України), Україна вже залучила 540 млн євро від ЄІБ.

    За рахунок цих коштів реалізується понад 400 соціально важливих проектів, таких як відновлення шкіл, дитячих садків, закладів охорони здоров’я та критичної інфраструктури, а також забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.