• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Світовий банк призначив нового керівника програм для України та Молдови
    Опубликовано: 2024-07-02 18:43:49

    Світовий банк призначив Боба Сома на посаду Регіонального директора у справах країн Східної Європи. Про це повідомляє пресслужба Світового Банку.

    З 1 липня Боб Сом працюватиме у Києві та керуватиме програмами Банку в Україні та Молдові. Його основними завданнями будуть співпраця з урядами, зацікавленими сторонами та партнерами у цих країнах, а також нагляд за реалізацією портфельних та інформаційних продуктів. Він також тісно співпрацюватиме з Міжнародною фінансовою корпорацією IFC та Багатостороннім агентством з гарантування інвестицій MIGA для зміцнення співпраці Світового банку з приватним сектором.

    Зазначимо, що до Боба Сома посаду Регіонального директора у справах країн Східної Європи обіймав Аруп Банерджі.

    Про Боба Сома

    Пресслужба Світового банку повідомляє, що Боб Сом має значний професійний досвід у структурі Світового банку, де він працює з 1998 року. До цього призначення Сом обіймав відповідальні посади Директора з фінансового управління та Директора з операційної політики у штаб-квартирі Світового банку у Вашингтоні.

    На попередніх посадах Боб Сом здійснював стратегічне керівництво та забезпечував підтримку країнам Африки,Азії, Латинської Америки та Близького Сходу у реалізації проектів з протидії COVID-19. Крім того, він координував оперативну взаємодію з агентствами ООН, які за останні шість років надали фінансування на суму понад 10 мільярдів доларів США.

    Також, він має ступінь магістра міжнародного управління та ступінь бакалавра з бізнес адміністрування. На посаді Регіонального директора у справах країн Східної Європи він змінив Арупа Банерджі, який обіймав цю посаду з липня 2020 року.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.