• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Данія виділить €4,7 млн для відновлення енергетики у Миколаївській та Харківській областях
    Опубликовано: 2024-06-27 15:11:01

    Данія оголосила про внесок 4,7 млн євро у Фонд підтримки енергетики України для відновлення енергооб’єктів у Миколаївській та Харківській областях.

    Про це повідомило Міністерство енергетики України.

    Зазначається, що Міністерство закордонних справ Данії перерахує до Фонду підтримки енергетики України додатковий грант у розмірі близько 4,7 млн євро для швидкого відновлення об’єктів критичної енергетичної інфраструктури у прифронтових Миколаївській та Харківській областях.

    Таким чином, загальна сума перерахованих та анонсованих внесків донорів до Фонду наразі складає понад 551 мільйон євро.

    Як зауважив міністр енергетики України Герман Галущенко, Данія стала першим спонсором Фонду підтримки енергетики України, зробивши внесок для відновлення української енергетики ще у квітні 2022 року. Загалом за два роки країна внесла до Фонду близько 11 мільйонів євро.

    "Ми щиро дякуємо партнерам за цю незмінну позицію і продовження підтримки. Її особливо гостро потребують саме прифронтові області, енергетичні об’єкти яких щоденно зазнають ворожих атак", - заявив він.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.