• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • США профінансує друк підручників для учнів початкової школи
    Опубликовано: 2024-06-29 11:06:58

    Уряд Сполучених Штатів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) оголосив про надання допомоги у друку понад трьох мільйонів підручників для українських учнів 1-2 класів до цього навчального року.

    Про це йдеться у повідомленні Білого дому.

    Ці підручники будуть виготовлені в Україні та доставлені до понад 12 тисяч шкіл по всій країні.

    Цей крок є частиною постійної підтримки українського народу в умовах агресивної війни, яку веде Росія.

    "Ми продовжуватимемо підтримувати український народ, коли він захищається від варварської агресії," — заявили радник з нацбезпеки президента США Джейк Салліван.

    "Вдячні раднику з нацбезпеки Президента США Джейку Саллівану та адміністрації США за фінансування друку підручників для українських дітей для 1-2 класів. Після жорстокого нападу РФ на наші друкарські підприємства, вони також поставили під загрозу освітній процес", - написав керівник ОП Андрій Єрмак.

    Він додав, що такі ініціативи щодо допомоги з книгами є життєво важливими і дозволять дітям, які навчаються в бомбосховищах, не пропускати заняття.

    У Білому домі наголошують, що не дозволять Росії досягти успіху у війні.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.