• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Швеція відкриває в Києві бізнес-представництво Business Sweden
    Опубликовано: 2024-06-25 18:26:02

    Шведська сторона оголосила про відкриття в Києві представництва Business Sweden — організації, що допомагає шведським компаніям досягати успіху за кордоном та працює на більш ніж 40 міжнародних ринках.

    Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

    "Швеція зацікавлена в збільшенні інвестицій в Україну. Зокрема, сьогодні в Києві своє представництво відкриває Business Sweden — організація, що допомагає шведським компаніям досягти успіху за кордоном та працює на більш ніж 40 міжнародних ринках. (…) Запросив шведський бізнес інвестувати в нашу державу вже зараз", - написав він.

    Глава українського уряду вважає, що відкриття бізнес-представництва в Києві стане чудовою можливістю для шведських компаній побачити нові перспективи для інвестування в Україні.

    Під час зустрічі в Києві Денис Шмигаль та Міністр з питань розвитку міжнародної співпраці та торгівлі Швеції Йоган Форсселл обговорили питання збільшення інвестицій та підтримки української економіки в умовах повномасштабної війни. У заході взяли участь представники шведського бізнесу.

    Шмигаль закликав шведський бізнес інвестувати в Україну вже зараз. Він наголосив, що найбільший потенціал для зростання України мають такі сектори, як: енергетика, транспорт і логістика, агропродовольчий сектор, критичні матеріали, IT та діджиталізація, зелений перехід, а також – переробна промисловість.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.