• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Україні запустили нову потужну газову свердловину: скільки блакитного палива дає щодоби
    Опубликовано: 2024-06-24 18:17:31

    АТ "Укргазвидобування",  що є частиною Групи “Нафтогаз”, пробурило та запустило в роботу ще одну потужну газову свердловину, яка дає Україні 439 000 кубометрів блакитного палива щодоби.

    Про це повідомляє пресслужба НАК "Нафтогаз України".

    Зазначається, що свердловину було закладено як розвідувальну, щоб уточнити геологічну будову та оцінити газоносність відкладів одного з нещодавно відкритих покладів.

    Її глибина – 5 км 767 м.

    Нововведену свердловину почали бурити у вересні 2023 року. Роботи виконувало одне з відділень бурових робіт БУ «Укрбургаз».

    Ідея буріння цієї свердловини належить керівнику департаменту традиційних ресурсів Дніпрово-Донецької западини та Полтавському відділу геологорозвідувальних робіт.

    "Ми отримали позитивні результати на цій свердловині. Це означає, що в цього родовища є перспектива подальшого розвідувального розбурювання, щоб наростити сировинну базу та обсяги видобутку газу. До речі, було завершено буріння ще двох розвідувальних свердловин на цьому родовищі. Наразі їх готують до випробування", – підкреслив очільник "Укргазвидобування" Олег Толмачев.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.