• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Уряд вдвічі збільшив розмір грантів для підприємців на Харківщині
    Опубликовано: 2024-06-22 11:52:16

    Уряд вдвічі збільшив граничну суму грантової допомоги на розвиток бізнесу за програмою "Власна справа", яка є компонентом програми "єРобота", для тих підприємців, які працюють у Харкові чи Харківській області.

    Про це повідомляє Міністерство економіки України.

    Зазначається, що відтепер ці підприємці можуть отримати допомогу від держави на розвиток бізнесу на суму до 500 тисяч грн. Таким чином уряд стимулює розвиток економіки регіону, який потерпає від системних регулярних обстрілів.

    "Ми розуміємо, з якими викликами кожного дня стикаються підприємці Харківщини. І ми вдячні їм за те, що вони продовжують працювати попри обстріли, відключення світла, руйнування і втрати. Аби підтримати підприємців, ми вдвічі збільшили граничну суму грантової допомоги на розвиток бізнесу за програмою "Власна справа" - до 500 тисяч гривень" – заявила міністерка економіки України Юлія Свириденко.

    Вона додала, що ці кошти можна спрямувати на оплату оренди, обладнання, зокрема й на купівлю генераторів.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.