• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • USAID передало Укргазвидобуванню більше сотні дизельних генераторів
    Опубликовано: 2024-06-17 10:18:30

    АТ "Укргазвидобування" отримало від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) сто два дизельні генератори. Закупівлю здійснено через USAID Проєкт енергетичної безпеки (USAID ПЕБ).

    Про це повідомила пресслужба компанії.

    Зазначається, що придбані коштом USAID дизельні генератори отримали виробничі підрозділи "Укргазвидобування". Вони використовують їх як аварійні стаціонарні джерела живлення, щоби забезпечити електроенергією виробничі установки та ремонтні бази, а також адміністративні будівлі.

    Дизельні генератори також можна буде використовувати як мобільні джерела живлення електричних засобів для виїзних бригад із обслуговування, ремонту та будівництва об’єктів "Укргазвидобування".

    "Вдячний USAID за дизельні генератори, які допоможуть забезпечити безперебійний виробничий процес із видобутку газу у цей нелегкий для України час, коли через руйнування енергетичної інфраструктури маємо перебої з електропостачанням", – заявив очільник АТ "Укргазвидобування" Олег Толмачев.

    Він зазначив, що USAID у такий спосіб допомагає Україні підготуватися до наступної зими.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    24 июн, 18:17

    22 июн, 11:52

    20 июн, 15:59

    19 июн, 18:58

    18 июн, 18:43

    17 июн, 18:22

    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.