• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Україні запустили нову потужну свердловину: дає 280 тисяч кубометрів газу на добу
    Опубликовано: 2024-06-14 18:17:24

    АТ "Укргазвидобування", яка є частиною Групи “Нафтогаз” запустило нову високопродуктивну свердловину з дебітом 280 тис. кубометрів газу та 120 тонн газового конденсату на добу.

    Про це повідомляє пресслужба НАК "Нафтогаз Україна".

    Зазначається, що нова свердловина була закладена як розвідувальна, аби провести дослідження перспективних покладів газоконденсатного родовища. Її глибина – 3 км 200 м.

    При запуску свердловини застосували нові технології та унікальні інженерні рішення, завдяки чому досягли таких показників із видобутку газу.

    "Наші фахівці продовжують вивчати можливості цього родовища. Воно є одним з найперспективніших в активах Укргазвидобування. Наразі ресурси в його надрах оцінені на рівні близько 1 млрд куб. м газу», зауважив очільник "Укргазвидобування" Олег Толмачев.

    Він додав, що такого результату вдалося досягли завдяки професійній роботі команди Романа Боднарука та геологів УкрНДІгазу. Роботи з похило-скерованого буріння виконували фахівці одного з відділень бурових робіт БУ «Укрбургаз».

    «Ми запускаємо нові свердловини, видобуваємо газ і закачуємо його в підземні газосховища. Темпи закачування блакитного палива перевищують минулорічні показники», – підкреслив очільник Групи "Нафтогаз" Олексій Чернишов.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.