• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Італія виділить на допомогу Україні €140 млн: куди спрямують кошти
    Опубликовано: 2024-06-16 17:39:31

    Італія планує надати новий пакет допомоги Україні на 140 мільйонів євро, які спрямують на відбудову та реконструкцію, а також залізничну інфраструктуру.

    Про це під час виступу на Берлінській конференції з питань відбудови України (Ukraine Recovery Conference–2024) 11 червня оголосив  міністр закордонних справ Італії Антоніо Таяні, передає "Суспільне".

    При цьому частину виділених грошей інвестують у відновлення зруйнованого російською ракетою Спасо-Преображенського собору в Одесі. Також Таяні анонсував підписання італійською та українською сторонами меморандуму про взаєморозуміння.

    За словами італійського міністра закордонних справ, Італія невдовзі надасть Україні новий пакет військової допомоги, більшу частину якого складатимуть засоби протиповітряної оборони.

    "Я повністю погоджуюся з Дмитром (Кулебою – ред.), коли він говорить, що перша стратегія для відновлення України – це захист її інфраструктури за допомогою різних систем протиповітряної оборони", — додав Таяні.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    24 июн, 18:17

    22 июн, 11:52

    20 июн, 15:59

    19 июн, 18:58

    18 июн, 18:43

    17 июн, 18:22

    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.