• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Пільгові кредити: в Україні посилять фінансування проєктів відбудови енергетики
    Опубликовано: 2024-06-12 11:20:30

    Національний банк України ухвалив рішення, які посилять фінансування проєктів відбудови української енергетики. Зокрема йдеться про пільгові кредити та гранти на енергообладнання.

    Про це повідомляє прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

    Він розповів, що нові рішення сприятимуть розвитку проєктного кредитування, в тому числі для швидкої відбудови енергетичної інфраструктури.

    Зокрема підвищується доступність кредитів для домогосподарств та малого й середнього бізнесу на придбання енергообладнання.

    Також нові положення містять надання пільгових кредитів на енергообладнання, спрощене підключення нових установок, гранти на встановлення сонячної генерації та теплових насосів.

    Крім того, держава та громади встановлюють міні-ТЕЦ по всій країні.

    "Ці рішення – частина нашої спільної стратегії, яка допоможе реалізувати децентралізацію енергосистеми України. Ми даємо українським родинам, ОСББ, бізнесу, громадам можливості посилити власну енергетичну стійкість", - додав Шмигаль.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.