• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Швейцарія виділить 58,7 млн франків на цифровізацію в Україні
    Опубликовано: 2024-06-15 18:41:34

    Федеральний уряд Швейцарії ухвалив рішення продовжити підтримку України у сферах цифровізації та електронного урядування.

    Про це повідомляє Мінцифри.

    Протягом наступних 4 років нашій державі буде виділено 58,7 мільйонів швейцарських франків (65,4 млн доларів) із загального бюджету міжнародного співробітництва.

    Ці кошти будуть спрямовані на впровадження проєктів для майбутнього відновлення України в регіонах, що постраждали від війни. Ключовими сферами підтримки стануть охорона здоров'я, освіта та гуманітарне розмінування.

    "З 2015 року EGAP за підтримки Швейцарського агентства з розвитку та співробітництва (SDC) допомагає нам будувати найзручнішу цифрову державу та створювати прозорі електронні сервіси для подолання корупції", - йдеться в повідомленні.

    Повідомляється, що завдяки співпраці зі Швейцарією в Україні були запущені мобільний додаток "Дія" та реалізовано понад 30 революційних сервісів, серед яких перший у світі цифровий паспорт, "єМалятко" та найшвидша реєстрація бізнесу.

    Згідно з повідомленням, про нову підтримку цифрової трансформації та електронного урядування Швейцарія офіційно оголосить на Конференції з відновлення України (URC), яка пройде 11-12 червня у Берліні.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.