• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Світовий банк допомагатиме покращити ринок житла в Україні
    Опубликовано: 2024-06-10 15:32:07

    7 червня Україна підписала меморандум із Світовим банком про взаєморозуміння, згідно з яким Світовий банк надаватиме підтримку державному та приватному секторам у покращенні ринку житла в країні.

    Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

    Меморандум підписали прем'єр-міністр Денис Шмигаль, віце-президент Світового банку Антонелла Бассані та віце-президент Міжнародної фінансової корпорації Альфонсо Гарсія Мора за онлайн-участі керівного операційного директора Світового банку Анни Б'єрде.

    "Наше завдання — не лише відновити пошкоджене й зруйноване житло. Але й модернізувати загальну житлову політику відповідно до стандартів ЄС. Світовий банк надаватиме підтримку у спрощенні регулювання для початку нового будівництва та у покращенні захисту громадян, які купують нерухомість", - додав Шмигаль.

    За його словами, уряд України співпрацюватиме зі Світовим банком також над створенням стимулів для приватних банків надавати доступні кредити українським сім'ям для придбання житла.

    Під час зустрічі сторони також обговорили ситуацію в енергетичній сфері та допомогу в цьому напрямку. Прем'єр подякував Групі Світового банку за реалізацію спільних проєктів, зокрема PEACE, та допомогу в розробці Матриці реформ.

    Співпраця зі Світовим банком має на меті вдосконалити законодавчу базу та створити сприятливі умови для розвитку житлового сектору в Україні відповідно до європейських норм.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.