• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Естонія виділяє додатково ще €400 тисяч у Фонд підтримки енергетики України
    Опубликовано: 2024-06-10 11:31:29

    Естонія оголосила про рішення перерахувати до Фонду підтримки енергетики України додаткові 400 тисяч євро, збільшуючи таким чином свій загальний внесок до 450 тисяч євро.

    Про це повідомили у Міністерстві енергетики.

    Окрім фінансових внесків, Естонія з початку повномасштабного вторгнення передала Україні 15 вантажів з гуманітарною енергетичною допомогою загальною вагою 225 тонн.

    Серед наданого обладнання були два силових трансформатори, понад 100 трансформаторів струму, обладнання для енергетичної IT-інфраструктури та інші необхідні матеріали.

    Нагадаємо, що фонд підтримки енергетики України був створений за спільної ініціативи міністра енергетики України Германа Галущенка та єврокомісара з питань енергетики Кадрі Сімсон навесні 2022 року. У останні кілька тижнів до Фонду також внесли кошти або задекларували наміри про внески Австралія, Велика Британія, Австрія, Швеція, Данія та Ісландія.

    Загальна сума внесків спонсорів (перерахованих та задекларованих) у фонд наразі перевищує 495 мільйонів євро.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.