• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Стало відомо, коли МВФ ухвалюватиме рішення про новий транш для України
    Опубликовано: 2024-06-07 15:02:13

    Виконавча рада МВФ планує ухвалити рішення про виділення нового траншу в розмірі $2,2 мільярда для України в рамках програми EFF протягом наступних тижнів.

    Про це повідомила Джулія Козак, директорка Департаменту з питань комунікацій МВФ, під час пресбрифінгу у Вашингтоні, пише "Укрінформ".

    "Ми очікуємо, що наша Виконавча рада розгляне рішення по Україні ближчими тижнями", - розповіла вона.

    Козак також зазначила, що за попередніми підсумками четвертого перегляду ефективності виконання програми EFF Україною, "ефективність залишається високою", незважаючи на виклики війни.

    Вона підкреслила, що були виконані усі кількісні критерії ефективності, вимоги структурного маяка, а також іншого структурного маяка з короткою затримкою.

    Представниця МВФ наголосила, що ризики для зростання української економіки залишаються високими через продовження війни. Вона також звернула увагу на процес переговорів між Україною та її кредиторами щодо реструктуризації боргу, підкреслюючи важливість завершення цього процесу на умовах, які відповідають програмі, для доведення державного боргу та задоволення фінансових потреб України до прийнятного рівня.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.