• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна та Греція домовилися про нерегулярні перевезення
    Опубликовано: 2024-06-06 18:53:48

    Україна та Греція досягли домовленості про 100 дозволів на нерегулярні перевезення між країнами. Тепер українські перевізники, що прямують до Греції, зможуть планувати логістику безпосередньо до кінцевої точки без потреби пересаджувати пасажирів на іноземні автобуси.

    Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

    Зазначається, що минулого року дозволів на нерегулярні перевезення до Греції українські перевізники не мали.

    "Це суттєво обмежувало можливості наших перевізників, особливо з огляду на те, що автобусні перевезення сьогодні є пріоритетним транспортом через відсутність авіасполучення. У цьому році нам вдалось досягти домовленості про 100 дозволів на нерегулярні перевезення. Працюємо далі, щоб збільшити цю кількість та забезпечити комфортні та безпечні умови для перевезень», – наголосив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач.

    Він додав, що тепер українські перевізники, що прямують до Греції, зможуть планувати логістику безпосередньо до кінцевої точки без потреби пересаджувати пасажирів на іноземні автобуси.

    Як повідомляють в Мінінфраструктури, наступного тижня бланки відповідних дозволів вже будуть доступні до замовлення в Державній службі з безпеки на транспорті.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.