• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ЄБРР пообіцяв підтримувати Україну до кінця війни в межах €1,5 млрд на рік
    Опубликовано: 2024-05-30 18:46:49

    Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) від початку повномасштабного вторгнення профінансував проєкти в усіх галузях економіки України на 4 млрд євро і продовжить цю підтримку, доки ситуація не зміниться.

    Про це повідомила асоційований директор, старший банкір агробізнесу ЄБРР Анна Лебединець, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

    Крім цього, за її словами, після війни фінансування буде збільшено для відновлення країни.

    "З початку повномасштабного вторгнення ми профінансували проєктів на 4 млрд євро, маю на увазі всі галузі економіки. Є таке бачення, що приблизно в такому самому обсязі ми маємо підтримувати економіку під час війни, доки ситуація не зміниться. Приблизно 1,5 млрд євро на рік", - сказала вона на конференції Grain Storege Forum у Києві у вівторок.

    Також Лебединець висловила впевненість, що після війни потреби бізнесу у фінансуванні збільшаться, оскільки буде більше бажання інвестувати в його розвиток, а також буде потреба відбудовувати зруйноване в пришвидшеному темпі.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.