• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Німеччина виділить ще €60 мільйонів на гумдопомогу для України
    Опубликовано: 2024-06-02 11:13:53

    Німеччина оголосила про виділення ще 60 мільйонів євро на гуманітарну допомогу Україні. Ці кошти підуть на покриття потреб мешканців східних регіонів країни.

    Про це заявила глава МЗС ФРН Анналена Бербок, передає DW.

    Зазначається, що міністерка закордонних справ ФРН повідомила про плани Німеччини виділити ще 60 мільйонів євро на гуманітарну допомогу Україні. Відповідну заяву глава німецького зовнішньополітичного відомства зробила в понеділок, 27 травня, на зустрічі зі своїми колегами з ЄС у Брюсселі.

    За словами Бербок, ця гуманітарна допомога призначена саме для мешканців східних регіонів України, де нині часто бракує найнеобхіднішого.

    Бербок наголосила, що українці страждають під російською терористичною окупацією вже понад два з половиною роки, і Німеччина намагається продовжувати доставляти гуманітарну допомогу на схід України разом із міжнародними партнерами.

    Також вона вказала, що російський терор конкретно націлений на людей і на нормальне життя в Україні.

    "Наша повна підтримка в цей час ще більш важлива. Ми хочемо миру, і для забезпечення миру Україні потрібна підтримка у всіх її вимірах", - заявила Бербок.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.