• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Іспанія анонсувала новий пакет допомоги для України, в який увійдуть ракети до Patriot
    Опубликовано: 2024-05-22 18:47:00

    Іспанія надасть Україні новий пакет військової допомоги, до якого увійдуть танки Leopard, 155-мм боєприпаси, ракети до Patriot, системи протидії безпілотникам тощо.

    Про це повідомило Міністерство оборони Іспанії.

    Зазначається, що про новий пакет оголосила очільниця Міноборони Іспанії Маргарита Роблес під час засідання контактної групи у форматі "Рамштайн".

    На засіданні, скликаному міністром оборони США Ллойдом Остіном та за присутності міністра оборони України Рустема Умєрова, учасників поінформували про ситуацію на місцях, яка наразі є критичною через російський наступ на Харківському напрямку та атаки на українську критичну інфраструктуру. Крім того, були представлені нагальні та довгострокові потреби ЗСУ.

    Міністерка оборони Іспанії оголосила про черговий пакет допомоги, який повинен буде надійти наприкінці червня. За її словами, в нього увійдуть бойові танки Leopard, 155-мм боєприпаси, ракети до Patriot, системи протидії безпілотникам, системи спостереження та стеження і т. д.

    Вона нагадала про колективне зобов'язання продовжувати в максимально терміновому порядку надавати підтримку, на яку Україна заслуговує і якої потребує якнайшвидше. Також міністерка наголосила на важливих зусиллях, яких докладає Іспанія, і особливо відзначила підготовку українських солдатів.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.