• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Митні органи знову зможуть проводити перевірки бізнесу
    Опубликовано: 2024-05-20 11:06:47

    Президент України Володимир Зеленський підписав закон, яким поновлено повноваження митних органів на проведення документальних перевірок.

    Про це повідомляє Держмитслужба.

    "Президент України підписав Закон від 20.03.2024 No3613-IX "Про внесення змін до Митного кодексу України та інших законів України щодо особливостей здійснення митного контролю та митного оформлення окремих категорій товарів", яким поновлено повноваження митних органів на проведення документальних перевірок дотримання вимог законодавства України з питань митної справи", - йдеться в повідомленні органу.

    Законом, зокрема, поновлено проведення:

    планових виїзних документальних перевірок;
    позапланових виїзних документальних перевірок;
    невиїзних документальних перевірок;
    зустрічних звірок.

    "Митні органи зобов’язані поновити на невикористаний строк документальні перевірки, зустрічні звірки, розпочаті та не завершені до 24 лютого 2022 року. При цьому, акти про результати документальних перевірок, зустрічних звірок, заперечення до актів перевірок, податкові повідомлення-рішення, процедуру вручення яких не завершено до 24 лютого 2022 року, надсилаються до 1 липня 2024 року", - наголошують в Держмитслужбі.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.