• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Канада надасть Україні боєприпаси та дрони на десятки мільйонів доларів
    Опубликовано: 2024-04-29 18:10:08

    Міністр національної оборони Канади Білл Блер оголосив про нову масштабну військову допомогу Україні під час 21-го засідання Контактної групи з питань оборони України "Рамштайн".

    Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони країни.

    На сьогоднішній зустрічі Блер оголосив, що Канада виділяє Україні додатково 3 мільйони канадських доларів на виробництво дронів вітчизняною оборонною промисловістю.

    "Це перший випадок, коли Канада робить безпосередній внесок у виробництво військових дронів в Україні, і цей внесок буде зроблено у співпраці з Великою Британією", - зазначили у відомстві.

    Блер додав, що буде виділено додаткове фінансування у розмірі 13 мільйонів канадських доларів на ініціативу Чехії щодо закупівлі та доставки артилерійських боєприпасів для України. Раніше Канада виділила понад 40 мільйонів доларів на ініціативу Чехії з закупівлі великокаліберних артилерійських боєприпасів для України.

    Окрім цього Канада надасть додаткові 100 дронів від Teledyne FLIR. Постачання цих дронів почнеться в травні.

    Також відомо, що Канада відправить до України перші 10 (з 50) колісних бойових броньованих машин.  Вони прибудуть до Європи влітку, а після навчання екіпажів восени машини будуть переміщені до України.

    У липні Україна отримає 10 канадських багатофункціональних надувних катерів та запасних деталей до них.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    13 май, 18:58

    13 май, 15:53

    12 май, 18:09

    10 май, 18:11

    10 май, 15:43

    09 май, 11:02

    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.