• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Надходження до бюджету від грального бізнесу зросли на 370%
    Опубликовано: 2024-03-09 18:27:22

    За січень та лютий 2024 року гральний бізнес сплатив 2,2 млрд грн податків до державного бюджету, що на 370% більше за аналогічний період минулого року.

    Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики  Данило Гетманцев.

    За два місяці цього року гральним бізнесом сплачено до бюджету 2,2 млрд грн (січень - 0,4 млрд, лютий - 1,8 млрд грн), що на 370% більше за аналогічний період минулого року (січень-лютий 2023 - 0,6 млрд грн)", - зауважив нардеп.

    Кабінет міністрів скасував поширення на діяльність з організації та проведення азартних ігор норми про автоматичне продовження строків діючих строкових ліцензій та документів дозвільного характеру.

    Також Володимир Зеленський підписав закон про заборону перебування грального бізнесу на спрощеній системі оподаткування.

    Документом передбачається відновлювання законодавчої норми про те, що платниками єдиного податку третьої групи, які використовують особливості оподаткування в умовах воєнного стану не можуть бути суб’єкти господарювання, які здійснюють діяльність з організації, проведення азартних ігор, лотерей, парі.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.