• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Власна справа: у 2023 році держава спрямувала на гранти 2,4 млрд гривень
    Опубликовано: 2024-01-24 11:56:48

    У 2023 році понад 10 000 українців отримали гранти від уряду для започаткування або розширення свого бізнесу на загальну суму 2,4 млрд гривень. Остання у 2023 році хвиля грантів у рамках програми "Власна справа" принесла перемогу 359 учасникам, які разом отримали 86,5 млн гривень на реалізацію своїх бізнес-планів.

    Про це повідомили у Мінекономіки.

    Як повідомила заступник міністра економіки Тетяна Бережна, від початку програми в липні 2022 року, було надано гранти 13,5 тисячам українців на загальну суму в 3 млрд гривень. Це допомогло відкрити тисячі нових підприємств, розширити існуючі бізнеси та створити понад 25 тисяч робочих місць.

    Вона додала, що серед отримувачів грантів останньої 23-ї хвилі 57% становили жінки, 43% - чоловіки. Найбільше грантоотримувачів з Львівської, Вінницької, Київської областей та міста Києва.

    Повідомляється, що найпопулярніші сфери діяльності переможців включають оптову та роздрібну торгівлю, ремонт автотранспортних засобів, тимчасове розміщування та організацію харчування, а також переробну промисловість.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.