• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кабмін виділив рекордні 17,5 мільярдів на зміцнення оборонних рубежів
    Опубликовано: 2024-01-22 11:22:45

    19 січня під час засідання уряду стало відомо, що з резервного фонду державного бюджету буде виділено 17,5 млрд грн для посилення обороноздатності та захисту кордону.

    Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

    "Продовжуємо постійно посилювати нашу обороноздатність. Сьогодні виділяємо рекордну суму на облаштування оборонних рубежів", - сказав він.

    Зазначені кошти будуть спрямовані на будівництво військових інженерно-технічних та фортифікаційних споруд, а також на забезпечення фортифікаційних рубежів.

    Це фінансування отримають Міністерство оборони, Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури, а також обласні військові адміністрації.

    12 грудня Кабінет міністрів також виділив понад 2,5 млрд грн з резервного фонду держбюджету на підвищення обороноздатності країни. Окрім цього, для Державної прикордонної служби з резервного фонду виділено ще 120 млн грн для облаштування та зміцнення державного кордону.

    Додамо, Financial Times пише, що, згідно з грудневою оцінкою американської розвідки, кінцева мета Путіна – завоювати Україну залишається незмінною.

    Росія продовжує свої наступальні операції на сході України за декількома напрямками, і влітку 2024 року планує новий масштабний наступ на Україну. Це пояснює ситуацію, чому Україна останнім часом почала активно виділяти кошти на зведення оборонних укріплень.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.