• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В НБУ назвали терміни запровадження в Україні миттєвих платежів
    Опубликовано: 2024-01-16 18:03:52

    Національний банк працює над запровадженням в Україні миттєвих платежів, які мають стати основою для майбутньої трансформації платіжної сфери. Очікується, що вони запрацюють до кінця І кварталу 2025 року.

    Про це повідомив голова НБУ Андрій Пишний.

    Він зауважив, що наразі Національний банк працює над запровадженням в Україні миттєвих платежів, що мають стати основою для майбутньої трансформації платіжної сфери. Триває робота над складовими їхнього успішного запровадження, питаннями регулювання миттєвих платежів та технологічною реалізацією.

    За словами очільника НБУ, роботу над впровадженням миттєвих платежів на основі СЕП НБУ планують завершити до кінця I кварталу 2025 року.

    "Це одна із складових подальшої трансформації фінансового ринку України", - зазначив Пишний.

    Він додав, що колеги з Visa відзначають успіхи НБУ у впроваджені платіжних інновацій, зокрема здійснення абсолютно безшовного переходу до роботи СЕП нового покоління в режимі 24/7.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.