• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Азербайджан передав Україні допомогу для підтримки енергосистеми
    Опубликовано: 2023-12-14 18:40:54

    Азербайджан направив Україні 20 вантажівок з допомогою для енергосистеми, що включає електричні кабелі та 6 комплектів трансформаторних пунктів. Загальна вартість цієї третьої партії допомоги від азербайджанських партнерів становить 7,6 мільйона доларів.

    Про це повідомило Міністерство енергетики України.

    "Швидке і якісне відновлення енергетичного обладнання під час війни - виклик для наших енергетиків. Але завдяки нашим партнерам ми можемо оперативно відновлювати пошкоджені об’єкти, тим самим зміцнюючи нашу енергетичну безпеку", - зазначив міністр енергетики України Герман Галущенко.

    Міністерство зазначає, що перша партія допомоги, яка включала силові трансформатори та електростанції резервного живлення, вже розподілена серед енергетичних компаній у регіонах, найбільше постраждалих від російських ворожих атак. Допомога надійшла до різних областей та міст компаній у системі розподілу електроенергії та сектору видобутку.

    Друга партія у 37 вантажів буде розподілена найближчим часом, і вона включає силові, масляні трансформатори, електротрансформаторні, комплектні підстанції, шафи високої напруги, проводи, кабелі та інші комплектуючі для роботи компаній паливно-енергетичного комплексу.

    Загалом за угодою передбачено чотири етапи відправки вантажів, які мають надійти в Україну до кінця січня 2024 року.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.