• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Словенія виділить Україні €5 мільйонів на відбудову інфраструктури
    Опубликовано: 2023-11-24 15:08:44

    Центр міжнародного співробітництва та розвитку Словенії (CMSR) приймає на розгляд проєкти з відбудови інфраструктури України та готовий виділити грантові кошти у розмірі 5 мільйонів євро, які покриватимуть до 50 % вартості проєкту.

    Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

    Проєкти відбудови можуть бути подані шляхом цифрової заявки на сайті CMSR, проходження процедури оцінки, презентації проєкту, затвердження його радою CMSR та урядом Словенії, а також укладення донорської угоди.

    "З початку повномасштабної війни Словенія вже надала Україні значну гуманітарну допомогу, а також фінансову підтримку ініціативи “Grain from Ukraine”. Ми вдячні за цю суттєву підтримку та готові до подальшої співпраці", - сказала заступниця міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України з питань європейської інтеграції Анна Юрченко.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.