• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Австралія оголосила про новий пакет військової допомоги Україні
    Опубликовано: 2023-10-26 20:29:59

    Австралія надає Україні новий пакет військової допомоги на $20 мільйонів. Про це 25 жовтня повідомила пресслужба Міноборони Австралії.

    До пакету ввійшло обладнання для розмінування, портативні рентгенівські апарати, 3D-принтер для металу та системи протидії безпілотникам.

    Також Австралія відправила у Німеччину свій літак-розвідник E-7A Wedgetail для підтримки багатонаціональних зусиль із захисту поставок гуманітарної та військової допомоги для України.

    Літак прибув на авіабазу "Рамштайн", разом із повітряним судном там перебувають  до 100 військовослужбовців австралійських сил оборони.

    "Австралія залишається непохитною у підтримці України в захисті від незаконного та аморального вторгнення Росії. Цей внесок забезпечить Україні одні з найкращих можливостей у світі, одночасно інвестуючи в суверенну оборонну промисловість і технологічний сектор Австралії", – прокоментував надання військової допомоги прем’єр-міністр Австралії Ентоні Албанезе.

    За словами міністра оборони країни Пета Конроя, 3D-принтери для металу можна використовувати для друку запчастин, а обладнання для розмінування й портативні рентгенівські апарати можуть надати життєво необхідну допомогу українському особовому складу на полі бою.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.