• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українське посвідчення водія тепер можна відновити й у Польщі
    Опубликовано: 2023-10-26 10:17:54

    У Польщі стала доступна послуга з відновлення українського посвідчення водія. Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

    Зазначається, що раніше у Польщі українські водії лише обмінювали наявне посвідчення. А зараз у Варшаві, Вроцлаві, Гданську та Кракові можна відновити документ у зв’язку із втратою чи викраденням.

    Для відновлення посвідчення водія необхідно звернутись до ДП "Документ" в одному з міст Польщі, де надається ця послуга:

    Варшава: Єрусалимські алеї, 179 (ТЦ Blue City, 2-й поверх);
    Вроцлав: Грюнвальдська площа 22, 50−363 (0-й поверх);
    Краків: Галерея Краківська (2-й поверх, вхід тільки з паркінгу, сектор С);
    Гданськ: Алея Грюнвальдська, 415.

    Записатись можна через електронну чергу на сайті "Паспортного сервісу" або звернутись в порядку "живої" черги. З собою потрібно мати такі документи:

    паспорт громадянина України із зазначеним у ньому зареєстрованим місцем проживання, а якщо паспорт у форматі ID-картки без наявних відомостей про реєстрацію місця проживання, то разом надається витяг про реєстрацію або закордонний паспорт;
    довідка платника податків;
    документ, що підтверджує зміну особистих даних (наприклад, свідоцтво про реєстрацію шлюбу тощо) у разі зміни персональних даних;
    медична довідка (на період воєнного стану не обов’язкова).

    Після отримання пакета документів співробітники ДП "Документ" фотографують громадянина та створюють заявку на відновлення посвідчення водія, яку розглядає в Україні адміністратор сервісного центру МВС. У разі схвалення, нове посвідчення видруковують за кордоном на бланку та передають замовнику.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.